BATERII SANITARE GROHE

GROHE PENTRU BAIA TA

Modele care se potrivesc stilului tău. Baterii și sisteme de duș – bucură-te de experiența perfectă a unei băi echipată cu produse GROHE.

Baterii Grohe BauEdge

Bateriile BauEdge oferă un aer de echilibru și armonie. Silueta moderna  a mânerului este așezată la un unghi de șapte grade pentru utilizare confortabilă, fără a compromite claritatea formei sale. O gamă largă de robinete și dușuri asigură că acest design sofisticat corespunde cerintelor designului dvs.


Baterii Grohe Eurocube

Pentru o imagine arhitecturală, ajustată băii dumneavoastră alegeţi Eurocube. Aceasta gamă are un design inteligent proiectat în așa fel încât să putem oferi o colecție cuprinzătoare de baterii pentru lavoar, duş şi cadă. Mânerul este accentuat de un decupaj interior, ce face bateria să pară mai puțin rigidă, atenuând aspectul său general masiv.

Perfect aliniat la nevoile de proiectare ale celor ce preferă curentul cosmopolitan, Eurocube oferă un aspect arhitectural inspirat din modernism. În acelaşi timp beneficiază de două tehnologii GROHE importante: GROHE SilkMove® – pentru operarea fiabilă şi confortabilă a bateriilor cu monocomandă, şi GROHE StarLight® – finisajul nostru cromat rezistent.


Baterii Grohe Eurosmart

Permanente și durabile. GROHE Eurosmart combină calitatea cu luxul de ultimă generație într-un produs excelent, care se îmbunătățește întotdeauna. Tehnologia cartuselor nou dezvoltată, care oferă bateriilor o formă mai frumoasă, este una dintre numeroasele inovații.


Baterii Grohe Eurostyle Cosmopolitan

Un design unic pentru amenajările actuale.

Proiectată pornind de la forma mânerului, asemenea unei găuri de cheie, și înclinată la un unghi atrăgător de şapte grade, Eurostyle Cosmopolitan propune un design unic pentru baia modernă. Utilizând o combinaţie inteligentă de curbe simple şi de forme graţioase, colecţia beneficiază de tehnologia GROHE SilkMove® pentru a vă asigura o manevrare fină a bateriilor şi o experienţă confortabilă. Chiar şi după ani întregi de utilizare zilnică.


© 2018 PUNCT DESIGN | DESIGN INTERIOR CONSTANTA. TOATE DREPTURILE REZERVATE.