DESPRE NOI

Madalina Otoman Ganea

madalina

Designer de interior


Sunt un om norocos!
Mi-am transformat pasiunea în meserie, iar talentul mi-e principalul instrument de lucru.
Am înființat punct. – cel mai nou showroom de design interior din Constanța, ca să îmi implementez ideile după propriile exigențe.
Proiectele de design interior semnate de mine trebuie să fie ireproșabile. De aceea aleg doar produse de calitate și colaborez cu branduri cu tradiție, ale căror colecții variază de la rafinamentul clasic la ultimele tendințe.
Independente de modă și stiluri sunt dorințele clienților mei, pe care eu le ascult, le înțeleg și le îndeplinesc. Între noi există mai degrabă o relație de parteneriat, bazată pe încredere totală.

Design interior bucatarie

punct. – cel mai primitor showroom de design interior din Constanța
Ideea showroomului îi aparține Mădălinei (Otoman) Ganea încă din 2007 și a fost implementată din pură pasiune și admirație pentru designul de interior. Conceptul a fost îmbunătățit continuu și a devenit din ce în ce mai cunoscut. Din 2012 punct. este amplasat pe Blvd. Al. Lăpușneanu, una dintre principalele artere din Constanța.


DESIGN IS NOT JUST WHAT IT LOOKS LIKE.

DESIGN IS HOW IT ALL WORKS TOGETHER.


Cu o echipă extrem de energică și omogenă, abordăm fiecare proiect de design interior cu entuziasm și fără a ține cont neapărat de trenduri. Din experiența noastră de peste 10 ani am învățat că fiecare client are preferințele și necesitățile sale. Prin urmare, luăm în considerare toate detaliile, de la tipul spațiului, rezidențial sau comercial, până la bugetul și timpul alocat lucrărilor.


despre_07
© 2018 - 2020 PUNCT DESIGN | DESIGN INTERIOR CONSTANTA. TOATE DREPTURILE REZERVATE.