Skip links

Laws of Interior Design

CONCEPT ȘI PROIECTARE
"Laws of interior"

Proiectul “Laws of Interior” a fost un angajament pasionant în crearea unui spațiu de birou pentru un avocat care a avut dorința de a avea un mediu de lucru armonios, echilibrat și primitor. Acesta a fost un proiect cu adevărat special, deoarece am înțeles că avocatul avea nevoie de un mediu care să îmbine funcționalitatea strictă a unui birou de avocat cu confortul și atmosfera relaxantă. Am luat în considerare fiecare aspect al designului pentru a asigura că spațiul să fie optimizat pentru activitatea profesională a clientului, dar și pentru a crea un ambient plăcut și invitant.

În acest sens, am ales cu atenție materialele, culorile și mobilierul pentru a atinge aceste obiective. Atunci când vine vorba despre materiale, am făcut o selecție atentă, prioritară fiind calitatea. Am optat pentru materiale de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că acestea nu numai că arată bine, dar sunt și durabile în timp. Mobilierul a fost ales cu grijă pentru a se potrivi cu estetica generală a spațiului, dar și pentru a oferi confort și funcționalitate.

În ceea ce privește paleta de culori, am ales nuanțe care să creeze o atmosferă calmă și relaxantă, cum ar fi tonurile neutre și pastelate. Am adăugat elemente de culoare subtile pentru a aduce un pic de vitalitate în spațiu, dar într-un mod care să nu distragă atenția de la activitatea avocatului. Echilibrul și armonia au fost concepte-cheie în acest proiect. Am creat spațiul astfel încât să existe o echilibrare între elementele moderne și cele tradiționale, astfel încât să se creeze un mix armonios între clasic și contemporan.

Detaliile de design au fost atent gândite pentru a completa atmosfera generală de liniște și profesionalism. Rezultatul final a fost un birou de avocat care îmbină perfect estetica și funcționalitatea, oferind un mediu de lucru propice pentru abordarea cu succes a cazurilor legale, dar și un spațiu în care atât avocatul, cât și clienții săi se simt bineveniți și relaxați. “Laws of Interior” demonstrează modul în care designul interior poate influența și îmbunătăți nu numai aspectul unui spațiu, ci și experiența și performanța profesională a persoanelor care lucrează în el.

Ai un proiect în desfășurare și nu ești decis asupra produselor care s-ar potrivi?

Descoperă
Trage