Skip links

Pink Glam

CONCEPT ȘI PROIECTARE
"Pink Glam"

Proiectul „Pink Glam” a fost o experiență cu totul unică în lumea designului interior, întrucât am avut privilegiul de a lucra cu o clientă foarte fină și stilată, care și-a dorit să își pună amprenta personală asupra fiecărui aspect al designului său de salon. Această locație s-a transformat astfel într-un adevărat sanctuar al luxului și al glamour-ului, creat pentru a oferi o experiență de neuitat clienților săi. Când am abordat acest proiect, ne-am gândit cu atenție la modul în care puteam transforma spațiul într-un refugiu relaxant, dar și plin de stil. Culoarea principală, rozul, a fost aleasă pentru a aduce o notă de feminitate și eleganță.

A fost ales un roz pal și pudrat, care nu doar că adaugă o notă de culoare, dar și conferă spațiului o aură calmă și plină de rafinament. Accentele aurii au fost elementele perfecte pentru a completa atmosfera luxuriantă. Am adăugat detalii aurii în diferite părți ale salonului, cum ar fi cadrele oglinzilor, picioarele scaunelor și alte elemente de decor. Aurul a adus o strălucire subtilă, dar opulentă, întregind astfel estetica glam a spațiului.

Un alt aspect important al acestui proiect a fost atenția la texturi. Am ales materiale și textile care să ofere o senzație plăcută la atingere și o atmosferă de confort. Catifeaua a fost folosită pe scaune și canapele, creând o senzație de moale și plăcută. Am adăugat și texturi mai aspre sau strălucitoare pentru a crea contrast și pentru a adăuga profunzime designului. Un aspect semnificativ al acestui proiect a fost crearea unei atmosfere relaxante pentru clientele clientului nostru. Am proiectat fiecare zonă a salonului astfel încât să ofere confort și liniște, iar fiecare detaliu, de la lumina caldă la mobilierul ergonomic, a fost ales cu atenție pentru a contribui la această experiență unică.

Rezultatul final a fost un salon care reprezintă cu adevărat personalitatea și stilul clientului nostru. „Pink Glam” nu este doar un spațiu de înfrumusețare, ci o oază de eleganță și rafinament, unde clienții pot să se răsfețe și să se simtă regiți. Acest proiect este un exemplu elocvent al modului în care designul interior poate crea nu doar un spațiu frumos, ci și o experiență memorabilă pentru cei care îl utilizează.

Ai un proiect în desfășurare și nu ești decis asupra produselor care s-ar potrivi?

Descoperă
Trage