Skip links

Sunset By The Sea

CONCEPT ȘI PROIECTARE
"Sunset by the sea"

Sunset by the Sea” reprezintă un alt capitol din povestea noastră îndelungată de colaborare cu un client special, un adevărat cunoscător al frumosului și al designului interior. Acest apartament amplasat într-o vilă pe malul lacului dintre Efori nu este doar un alt proiect, ci o expresie a evoluției și a încrederii în continuă creștere pe care ne-a acordat-o acest client în ultimii 10 ani. Proprietarul este o persoană dinamică și pasionată de estetică, iar fiecare proiect de amenajare interioară cu noi a reprezentat o oportunitate de a crea și de a inova.

Ceea ce face acest client special este că, deși este mereu deschis să exploreze și să abordeze designuri noi și contemporane, este și hotărât în ceea ce își dorește în fiecare apartament. Acest amestec de explorare a noilor tendințe și de claritate în viziunea sa ne-a permis să dezvoltăm proiecte excepționale în fiecare etapă a colaborării noastre. “Sunset by the Sea” a fost un proiect deosebit, deoarece am avut privilegiul de a crea un spațiu care să îmbrace frumusețea naturală a zonei, făcând-o parte integrantă din design.

Am ales o paletă de culori inspirată de culorile apusului de soare peste lac, cu nuanțe de albastru, portocaliu și auriu, pentru a aduce în interiorul apartamentului senzația magică a zilelor de vară la malul apei. Materialele și texturile au fost alese cu grijă pentru a se potrivi atât cu estetica generală, cât și cu stilul de viață activ al clientului. Am folosit materiale rezistente și ușor de întreținut, pentru a se potrivi nevoilor lui zilnice. Mobilierul a fost selectat cu atenție pentru a completa atmosfera generală și pentru a oferi confort și funcționalitate. Am inclus piese care să ofere spațiul necesar pentru relaxare, dar și pentru a primi oaspeți într-un mod confortabil și rafinat. Rezultatul final a fost un apartament care reflectă perfect personalitatea și stilul clientului nostru.

Sunset by the Sea este un loc de reîncărcare, de relaxare și de bucurie, în care se împletesc eleganța și frumusețea naturală a mediului înconjurător. Acest proiect reprezintă nu doar o realizare a designului interior, ci și o mărturie a relației de încredere și colaborare pe care am construit-o cu acest client de-a lungul anilor. Este o amintire a evoluției noastre și a modului în care frumusețea și funcționalitatea pot să se îmbine într-un mod unic și personalizat în fiecare spațiu pe care îl creăm împreună.

Ai un proiect în desfășurare și nu ești decis asupra produselor care s-ar potrivi?

Descoperă
Trage