Skip links

Design high-end la malul mării: Summer Time Fun în Constanța

Design high-end

Într-o lume în care ritmul alert al vieții cotidiene își face din ce în ce mai simțită prezența, un apartament la malul mării devine o oază de relaxare și recreere pentru cei care își doresc să evadeze din cotidian și să-și încarce bateriile cu energie pozitivă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre a-și amenaja aceste locuri de refugiu, mulți dintre proprietari se confruntă cu provocări ce pot afecta confortul și bucuria de a petrece timp în spațiul lor. Din acest motiv, mulți dintre ei aleg să apeleze la serviciile unui designer de interior pentru a crea un ambient plăcut și relaxant, adaptat stilului lor de viață și preferințelor estetice.

În acest context, ne bucurăm să prezentăm un proiect de design interior realizat de către Punct Design, pentru un apartament de vacanță, localizat la malul mării.

Cu o abordare atentă la detalii, designerul a creat un spațiu elegant, sofisticat și confortabil, cu o atmosferă plină de rafinament și armonie. Elementele naturale, precum piatra și lemnul, se îmbină spectaculos cu nuanțele luminoase, creând un decor ce respiră prospețime și serenitate.

Acest proiect de design interior reprezintă pentru clienți nu doar o investiție în frumusețea și funcționalitatea unui apartament la malul mării, ci și o modalitate de a-și îmbogăți experiența de vacanță și de a se bucura pe deplin de beneficiile unui stil de viață echilibrat și armonios.

De la schiță la realitate: Procesul de design interior

Pentru a da naștere unui proiect de design interior ce a răscolit imaginația și a înfrumusețat un apartament de lux amplasat pe litoral, s-au impus urmarea unor pași riguroși și o planificare temeinică.

Primul pas a constat în conturarea unui buget clar și precis, comunicat de către client, ceea ce a servit drept fundație solidă pentru toate celelalte decizii și aspecte ale proiectului.

Discuțiile între părți ne-au ajutat să înțelegem mai bine preferințele, stilul și așteptările clientului iar informațiile colectate au servit la conturarea unor idei și concepte unice, care să ne ajute la crearea unei povești coerente și captivante pentru spațiul în cauză.

Un avantaj incontestabil al acestui proces a fost transparența și colaborarea activă dintre noi și client, acesta din urmă fiind informat și implicat în fiecare pas al proiectului, pentru a se asigura că rezultatul final corespunde întru-totul așteptărilor sale.

Având în vedere complexitatea proiectului, este recomandat ca acesta să fie inițiat cu mult timp înainte de momentul în care clientul dorește să folosească spațiul, pentru a dispune de timpul necesar și a se asigura că nu există nicio întârziere în realizarea unei lucrări atât de spectaculoase și personalizate.

Despre Beneficiari:

Clienții noștri, care își doresc apartamente la malul mării, sunt însetați de confort, lux și stil de viață sofisticat. Pentru ei detaliile sunt foarte importante, iar viața în rafinament și plină de satisfacții este esențială. Fascinați de peisajul idilic al stațiunilor de lux, acești beneficiari aleg să petreacă aici timpul liber, verile și sărbătorile de-a lungul anului. Cerința principală este ca apartamentul lor să fie un sanctuar primitor și comod, cu un design contemporan și actual, care să permită interacțiunile sociale și petrecerile până târziu în noapte.

La Punct Design ne-am făcut un scop din a ne ajuta clienții să experimenteze rafinamentul și eleganța la cel mai înalt nivel. Contactează-ne și oferă-ne șansa de a-ți crea un spațiu personalizat care te reprezintă întru totul!

Descoperă
Trage