Skip links

Glam Indulgence

CONCEPT ȘI PROIECTARE
"Glam Indulgence "

Proiectul Glam a fost o experiență de design interior cu adevărat fascinantă, întrucât ne-am concentrat pe crearea unei case moderne, cu accente bogate de auriu, care să reflecte personalitatea și stilul unic al clientului nostru. De la început, am înțeles că acest proiect va implica o combinație de elemente de design care să creeze o atmosferă luxoasă și eleganta, iar auriul a fost cheia pentru atingerea acestui obiectiv. Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale acestui proiect a fost utilizarea auriului în moduri variate și inovatoare. Am ales să adăugăm accente de auriu în diferite zone ale casei, începând de la uși, mânere și lustre până la detalii subtile, cum ar fi ramele fotografiilor și accesorii decorative.

Aceste elemente de auriu au adus o strălucire discretă, dar rafinată, în întreaga locuință. În ceea ce privește selecția de materiale, am fost atenți la calitatea acestora, pentru a ne asigura că rezistența și durabilitatea sunt la standarde înalte.

Am ales lemnul de diverse nuanțe pentru a adăuga căldură și textură spațiului, iar oglinda fumurie a fost o alegere curajoasă, dar inspirată, care a adăugat o notă de mister și eleganță în diferite încăperi.

Un aspect notabil al acestui proiect a fost abordarea noastră flexibilă față de preferințele schimbătoare ale clientului. Am înțeles că acesta își dorește mereu să experimenteze și să aducă noi stiluri în locuința sa. Prin urmare, am creat un spațiu cu elemente de design versatil, care să permită clientului să-și exprime personalitatea și să-și schimbe decorul cu ușurință în funcție de noile sale preferințe.

În cele din urmă, proiectul Glam a fost o colaborare fructuoasă între echipa noastră de designeri și clientul nostru, cu rezultate remarcabile. Casa a devenit un refugiu personalizat, unde luxul, calitatea și stilul se întâlnesc armonios pentru a crea o experiență de locuit cu adevărat deosebită. Ne-a bucurat să vedem cum casa a evoluat și s-a adaptat la schimbările de gust ale clientului, și suntem mândri să fim parte din această călătorie creativă și inspirațională.

Ai un proiect în desfășurare și nu ești decis asupra produselor care s-ar potrivi?

Descoperă
Trage