Skip links

Tecnografica: un brand…o infinitate de idei pentru pereți

Tecnografica

Vizionarii în domeniul designului interior înțeleg că frumusețea stă în detalii, iar atunci când vine vorba de crearea unor spații deosebite, fiecare element trebuie să fie atent ales și plasat în mod strategic. De aceea, designerii talentați caută întotdeauna să introducă elemente decorative care să aducă un plus de valoare și rafinament spațiilor pe care le concep. Un astfel de element, care a câștigat la capitolul popularitate și a devenit unul dintre cele mai căutate produse în materie de decor interior, este tapetul.

Iar atunci când vine vorba de tapetul de înaltă calitate, de la un brand de prestigiu, cum este Tecnografica, atenția pentru detalii și pasiunea pentru frumusețe se simt în fiecare fibră a acestuia. Hai să descoperim împreună cum acest brand italian de tapet și panouri decorative reușește să cucerească lumea designului interior și să ofere soluții inovatoare și pline de stil pentru orice tip de amenajare.

Tecnografica: soluții optime pentru interioare de referință

De la înființarea sa în 1992, compania italiană și-a dorit să ofere clienților doar ce este mai bun în materie de design și tehnologie. Tecnografica s-a bazat pe vasta sa experiență și expertiza grafică atunci când a pus bazele brandului de prestigiu Tecnografica Italian Wallcoverings, ce proiectează și produce modele excepționale de tapet și panouri decorative pentru pereți.

Tapet neconvențional pentru o dinamică aparte a pereților

Într-o îmbinare sublimă, designul, arta artizanală și decorul elegant sunt amalgamate într-o simfonie a rafinamentului. Colecțiile de tapet de la Tecnografica sunt alcătuite cu grijă și atenție la detalii, astfel încât să poată satisface cele mai exigente nevoi de ordin estetic. Indiferent de stilul de amenajare pe care îl preferi, garantăm că vei găsi cu siguranță tapetul potrivit în colecțiile pe care prestigiosul brand Tecnografica le pune la dispoziție, prin intermediul Punct Design.

Cu adevărat excepțional, tapetul este expresia măiestriei de vârf, a tehnologiei moderne și designului italian desăvârșit. Dar nu numai atât, el este un veritabil ambasador al ecologiei, fiind realizat exclusiv din materiale compatibile cu mediul. Iar în privința designului, fiecare model de tapet este conceput pentru a crea un efect spectaculos și artistic, capabil să pună în valoare orice tip de interior.

Materiale originale pentru pereți

Nici când vine vorba despre materiale, lucrurile nu sunt făcute la întâmplare, la Tecnografica existând 5 tipuri de materiale, fiecare cu avantajele sale. Tapetul FABRIC imită foarte bine țesătura și utilizează o tehnologie avansată pentru a reproduce culori vibrante și detalii fine în designul texturii. TNT este un tapet cu un efect structurat ce reproduce culorile strălucitoare și un design detaliat datorită tehnologiei SD și imprimării digitale cu rezoluție înaltă.
ECO este un tapet ecologic fără PVC sau solvenți chimici, certificat pentru utilizarea în spații publice și private, acesta oferind imagini cu o calitate fotografică excepțională în culori vibrante.
H2O este special conceput pentru a decora medii umede precum baia sau interiorul dușurilor, fiind realizat din fibră de sticlă și utilizează tehnologia exclusivă SD pentru a oferi o gamă cromatică largă cu efecte decorative uimitoare.
METAL este un tip de tapet vinilic cu efect metalizat, având o folie argintie ce reflectă culori irizate sub lumină. Gofrarea specială îi conferă un aspect de țesătură și îl face potrivit pentru orice mediu, rezidențial sau comercial.

Panouri decorative Tecnografica

Panourile decorative de perete de la Tecnografica Italian Wallcoverings reprezintă o veritabilă revoluție în lumea amenajărilor interioare, oferind soluții originale pentru decorarea pereților. Aceste panouri mari, cu dimensiuni impresionante și o grosime redusă, pot transforma orice perete într-o adevărată operă de artă. Tehnologia de ultimă generație, dezvoltată de societatea-mamă Tecnografica, garantează calitatea superioară și imagini super-definite, oferind astfel un impact vizual deosebit și texturi realiste, precum piatra naturală sau lemnul.

Personalizarea interioarelor devine mai ușoară și mai accesibilă datorită gamei de panouri decorative de perete disponibile în cinci finisaje distincte: Smart Panel Glossy, Smart Panel Matt, Dècora Glass, Dècora Glass Backlit și Dècora LED. Fie că urmărești să creezi un decor sofisticat și elegant sau unul modern și îndrăzneț, atât panourile decorative cât și tapetul reprezintă o alegere perfectă pentru un interior rafinat și stilat.

Cu toate acestea, pentru a oferi pereților cu adevărat meritata valoare, este necesară perspectiva unui designer de interior de la Punct Design. Acesta aduce o valoare adăugată oricărui proiect prin combinarea armonioasă a elementelor decorative pentru pereți cu celelalte detalii ce conturează spațiul dar și prin accesul la o gamă variată de articole de mobilier, decorațiuni, textile pentru casă și nu numai, provenite de la furnizori de renume.

Descoperă
Trage